WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Az internetes megjelenés napjainkban már elengedhetetlen stratégiai előnyt jelent vetélytársaink előtt. Az elektronikai úton megjelenő cégekbátran mondhatják, hogy nemcsak a kor de a saját elképzelésük szerint alakítják céges profiljukat.

Manapság már sokan az internethez fordulnak elsősorban, ha keresnek valamit, legyen az szolgáltatás vagy információ. A figyelem felkeltéséhez szorosan hozzá tartozika weboldal megjelenése. Nem elhanyagolható tényező, hogy meddig és milyen környezetben látja az érdeklődő a kínált szolgáltatásokat, információkat. A látogatóban ez első benyomásta látványteremti meg, így egy kevésbé igényes, nehezen átlátható oldal elriaszthatja.

Mi ennek a megvalósítását vállaljuk magunkra. Szolgáltatásaink az egyszerű honlapoktól egészen a bonyolultabb dinamikus oldalakig terjednek.

A weboldal készítés mellett az alábbi díjmentes szolgáltatásainkat kínáljuk:

 • Ingyen biztosítunk 4000 MB tárhelyet 1 évig weboldalának PHP és MySQL adatbázis futtatással, és ingyenesen beregisztráljuk választott Domain nevét is 1 éves fenntartással, 25 db 100 Mbyte-os E-mail címmel (PONT 4000 csomag).
 • A weboldal regisztrálása a legismertebb keresőrendszerekbe, linkgyűjteményekbe illetve igény szerint webstatisztikákba.
KAPCSOLODÓ SZOLGÁLTATÁSAINK

Látványterv készítés

 • A weboldal létrehozása minden esetben a látványterv elkészítésével indul. A weboldalnak egyedi látványvilágot alakítunk ki a kapott logo(k), grafikai elemek beillesztésével.

Statikus weboldal készítés (HTML)

 • Dinamikus elemek nélküli weboldal, amely adott vagy általunk készített látványterv alapján készül.
  Statikus weboldal akkor célszerű, amennyiben kevés alkalommal szeretné frissíteni a weboldalon lévő információkat (Szolgáltatások, Termékek, Referenciák, stb).

Dinamikus weboldal készítés (PhP, MySQL)

 • Dinamikus elemeket tartalmazó weboldal, adatbázist, php-t használva, amely adott vagy általunk készített látványterv alapján készül.
  Dinamikus weboldal megvalósításakor Ön tudja felügyelni a dinamikusan kialakított aloldalakat.

Flash weboldal fejlesztés

 • Teljes egészében Flash animációs weboldal, látványos képi világ megteremtésével.

Keresőoptimalizálás

 • Elengedhetetlen a weboldal belső kulcsszószintű beállításai, melyet az ésszerű linképítés követ a releváns találati eredmények eléréséhez.

Adminisztrációs felület fejlesztés

 • Az adminisztrációs felület segítségével lehetőség nyílik a honlapon levő dinamikus elemek online frissítésére. Könnyen kezelhető felületen, HTML szerkesztési tudás nélkül alakíthatja oldalait.
  Alapesetben egy jelszavas beléptető rendszert, tárhely kijelzést (kvóta, foglalt és szabad tárhely), felhasználó adminisztrációs blokkot és egy karbantartási blokkot tartalmaz. Az egyes blokkok szolgálják ki a dinamikusan megjelenő aloldalakat.

Adminisztrációs felület - modulok

 • Az Adminisztrációs felületet különféle modulokkal lehet kiegészíteni:
  - WYSWYG editor (szövegformázási opciók lehetősége: vastagosított-, dőlt betűtípus, hiperhivatkozás-, e-mail cím beszúrási lehetőség, kép beszúrási lehetőségek)
  - Hírlevél modul (hírlevél fel- és leiratkozás, hírlevél írása és elküldése)
  - Felhasználó menedzsment modul (regisztrált felhasználók adatainak menedzselése) stb.

Nyelvi változat

 • Egy weboldal más nyelvre való átültetése.

Internetes alkalmazás fejlesztés

 • Interaktív webes elemek fejlesztése: űrlap, szavazó, vendégkönyv, fórum, hírlevél, kereső rendszerek, stb.

Animációs grafikák

 • Animációs effektek készítése elsősorban JQuery és flash technikával. Nyitó oldal animációk, slideshow-k, animált menük és galériák készítése, logó animálása, flash hirdetési banner készítés stb.

Multimédia

 • Fényképek, hangfelvételek készítése, digitalizálása, korrektúrázása.

Weboldal karbantartás

 • Elkészült weboldal igény szerinti frissítése, aktualizálása, módosítása.
KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT
Minden egyes feladat egyedi megvalósítást kíván, legyen az egy egyszerű bemutatkozó vagy egy összetett adminisztrációs felületet használó dinamikusan megjelenő weboldal.

Az alábbi űrlap kitöltésével pontosabb képet kaphatunk a weboldalának elkészítésére vonatkozóan, mely alapján egy irányadó ajánlattal tudunk szolgálni.
Név:*
Telefonszám:*
E-mail cím:*

Hogyan talált ránk?

Milyen jellegű weboldalt szeretne?

Fejlesztés jellege?

Aloldalak száma?

db

Szeretne Adminisztrációs felületet a weboldal karbantartásához?

Szeretne interaktív webes elemeket weboldalába?

Kíván-e animációs Flash effekteket megjeleníteni?

Milyen nyelveken szeretné elkészíttetni weboldalát?

A weboldal fejlesztésére szánt összeg?

Kíván Keresõptimalizálást megrendelni?

Kérjük írja le szavaival a weboldal megvalósításával kapcsolatos elképzeléseit:

Ízelítő referenciáink közül:

Átadva: .

http://