REFERENCIÁK
Munkáinkat minden esetben a megrendelők saját elképzelései és egyedi igényei alapján készítjük el. A végeredményben - legyen az egyedi tervezésű weboldal, sablon oldal vagy akár reklám banner - biztos, hogy azt látja viszont amit megálmodott.
Munkáink között megtalálhatóak statikus és dinamikus weboldalak is. Utóbbiakat sok esetben egy adminisztrációs felület is kiegészíti, mellyel elsősorban a weboldal tartalmai részeit lehet karbantartani.
Az előre kialakított sablonokat a megrendelők igényei szerint módosítottuk elérve a kívánt megjelenést így létrehozva egy költséghatékony webes felületet.
Egyedileg fejlesztett webáruház rendszerünkön keresztül igényesen van lehetőség a termékek, szolgáltatások árusítására.
Értékesíthet eladó és kiadó ingatlanokat, az Ingatlan csomag tartalmazza az ehhez szükséges funkciókat, melyeket igény szerint személyre lehet szabni.
Micrositeokat általában már meglévő weboldal mellé szokás létrehozni, mely külön Domain névvel elérhető és adott termék vagy szolgáltatásra kerül optimalizálásra így a fő weboldalt erősíti a keresőrendszerek számára.
Landing page lehet egy adott reklám kampány hirdetését követő, lezáró külön Domain névvel elérhető weboldala.
Egységes és esztétikus arculati elemekkel megjelenő vállalkozás sikeresebben és biztosabban tudja saját magát illetve termékeit, szolgáltatásait ügyfelei elé tárni.
A nyitó oldalon elhelyezett ötletes, mozgalmas animációval megjelenítheti vállalkozásának, szolgáltatásainak főbb motívumait, hangsúlyozva azt, amit a látogatókörének szán.
Termékek, szolgáltatások, rendezvények és még sok-sok más reklámozására tökéletes megoldás egy látványos flash animációval készített banner.
WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Kecskevilág

Családi gazdaságként működtetjük a Kecskevilágot Törökbálinton az Idamajorban. Elsősorban tejhasznú kecskék tartásával foglalkozunk, de hasonlóan egy hagyományos tanyához nagyon sok fajta állat megtalálható az udvarban.

- design, webszerkesztés, PHP, SQL, admin. felület, vásárlási funkció, hírek, galéria, hírlevél, domain név + tárhely

Átadva: 2012.

http://www.kecskevilag.hu

Bor33 Kft.

Borok, Pálinkák, Pezsgők árusítása.

- webszerkesztés, PHP, SQL, admin. felület, webáruház, regisztráció, hírlevél, kereső, domain név + tárhely

Átadva: 2011.

http://www.bor33.hu

Árbuvár.hu

Az árbúvár feladata, hogy felfedezze számodra a legjobb éttermeket, boltokat, valamint egyéb szolgáltatásokat és azokat a lehető legjobb áron biztositsa neked. Egyre bővülő listánkból kedvedre válogathatsz az óriási kedvezmények közül.

- webszerkesztés, PHP, SQL, admin. felület, hírlevél, facebook connect

Átadva: 2011.

http://www.arbuvar.hu

Elfekvőkészletek.eu

B2B közvetítő szolgáltatást nyújtó weboldal elfekvő készletek értékesítése és fellelése kapcsán.

- design, webszerkesztés, PHP, SQL, admin. felület, hírlevél, keresés, regisztrálás, űrlap, domain név + tárhely

Átadva: 2011.

http://www.elfekvokeszletek.eu

Balázs utazik

Gyémánt Balázs weboldala, melyen beszámol a Tensi által kínált különböző utakról saját szemszögből.

- webszerkesztés

Átadva: 2011.

http://www.alegjobballas.hu

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »