KERESŐMARKETING
A keresőoptimalizálás mellett elő lehet segíteni a biztos és eredményesebb megjelenést az alább ismertetett szolgáltatások kombinációival (Microsite készítés, Apróhirdetési kampányok, Tlap.hu-s banner megjelenési lehetőségek, Facebook menedzselés, Árbuvár Kupon megjelenítési lehetőség).
MICROSITE / WEBNÉVJEGY
A különállóan saját Domain névvel elkészített egyoldalas Microsite nagyban elősegíti Weboldalának adott szolgáltatásra, termékre való megtalálását adott kulcsszavakra optimalizálva a keresőrendszerekben.

Bejegyzünk egy adott szolgáltatásra, termékre releváns Domain nevet illetve a Microsite tartalmi részének elkészítésében is segítséget nyújtunk javasolva a kulcsszavakra optimalizált szöveget.

A fő weboldala mellett a Microsite-on is elvégezzük a szükséges optimalizálási eljárásokat illetve párhuzamosan végezzük a Folyamatos Keresőoptimalizálást ennél a weboldalnál is.
Tartalmazza:
 • Domain név regisztrálás
 • E-mail cím biztosítás
 • Webtárhely
 • Választhat sablonjaink közül melyből elkészítjük az egyoldalas Microsite-ot (egyedi design is kérhető az igényektől függő felár ellenében)
 • Weboldal elemzése
 • Tanácsadás
 • Belső weboldali Optimalizálás (kulcsszavak szövegszintű beillesztése)
 • Külső weboldali Optimalizálás (Linkbuilding / Linképítés, SEM / Keresőoptimalizálás)
 • Optimalizált egy oldalas Microsite megszerkesztése és élesítése
 • Rendszeres kulcsszó felülvizsgálat
 • Statisztika adatok nyomon követése (Google Analytics, Google Webmaster Tools figyelése és karbantartása)
 • Folyamatos linképítés
 • Toplisták, katalógusokban, könyvjelzőkben való szerepeltetése
Micro 3 csomag
 • 3 db .hu domain regisztrálása és fenntartása 2x365 napra
 • 3 db 50 MB webtárhely biztosítása 1x365 napra
 • 3 db e-mail cím biztosítása 100 MB tárhellyel 1x365 napra
 • 3 db weboldal megszerkesztése + optimalizált tartalmi anyag feltöltése
 • 3 db microsite belső keresőoptimalizálás, kulcsszó beállítás
 • 3 db microsite folyamatos keresőoptimalizálás, linképítés
Egyszeri díj: 48.000 Ft + ÁFA-tól, Havidíj: 12.000 Ft + ÁFA

Micro 2 csomag
 • 2 db .hu domain regisztrálása és fenntartása 2x365 napra
 • 2 db 50 MB webtárhely biztosítása 1x365 napra
 • 2 db e-mail cím biztosítása 100 MB tárhellyel 1x365 napra
 • 2 db weboldal megszerkesztése + optimalizált tartalmi anyag feltöltése
 • 2 db microsite belső keresőoptimalizálás, kulcsszó beállítás
 • 2 db microsite folyamatos keresőoptimalizálás, linképítés
Egyszeri díj: 36.000 Ft + ÁFA-tól, Havidíj: 9.000 Ft + ÁFA

Micro 1 csomag
 • 1 db .hu domain regisztrálása és fenntartása 2x365 napra
 • 1 db 50 MB webtárhely biztosítása 1x365 napra
 • 1 db e-mail cím biztosítása 100 MB tárhellyel 1x365 napra
 • 1 db weboldal megszerkesztése + optimalizált tartalmi anyag feltöltése
 • 1 db microsite belső keresőoptimalizálás, kulcsszó beállítás
 • 1 db microsite folyamatos keresőoptimalizálás, linképítés
Egyszeri díj: 20.000 Ft + ÁFA-tól, Havidíj: 5.000 Ft + ÁFA
Grafikai tervezés
Sablon felületeinkből választva díjmentes.
Megrendelő által biztosított látványterv vagy template testre szabása: 10.000 Ft + ÁFA-tól.
Egyedi látványterv készítése: 50.000 Ft + ÁFA-tól

Minimális szerződéskötési idő: 6 hónap
Egyösszegű díjfizetés esetén árainkból 10% kedvezmény biztosítunk.
APRÓHIRDETÉSI KAMPÁNYOK
Alap Kampány
(2 hónapig jelennek meg hirdetései, heti háromszor, 50 hirdetési oldalon, 1200-1500 hirdetés megjelenés) Egyszerre több rovatban, több képpel, több szöveggel!
Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik még nem ismerik hatékony szolgáltatásainkat, ezáltal kis befektetéssel 2 hónapon keresztül hirdetünk Önnek, ami 1500 hirdetés megjelenést jelent! Kiválogattuk azt az 50 darab legnagyobb látogatottságú hirdetési oldalt, ahol az Ön hirdetését a legtöbben láthatják! Két hónap leforgása alatt Önnek kb. 1500 darab hirdetése, jelenik meg a legnagyobb látogatottságú oldalak első helyein, heti háromszor, 50 hirdető oldalon! Viszont nem mindig ugyan azokon az oldalakon, ezzel is növelve a hatékonyságot! Személyre szabott reklámkampány, két hónapos folyamatos megjelenés az Interneten!
Egy alap kampány is lehet nagyon hatásos de, jelenleg 550 hirdető oldal van, melyen megjelenhet hirdetése!
Ezt a csomagot 4 hónapos megrendelés esetén 3 hónap áráért megrendelheti. (1 hónap megtakarítás)!
Költségkímélő Kampány
(2 hónapig jelennek meg hirdetései, heti háromszor, 100 hirdetési oldalon, 2400-3000 hirdetés megjelenés) Egyszerre több rovatban, több képpel, több szöveggel!
Tíz év hirdetésszervezésben eltöltött gyakorlatunknak köszönhetően, kiválogattuk azt a 100 darab legnagyobb látogatottságú hirdetési oldalt, ahol az Ön hirdetését a legtöbben láthatják! Két hónap leforgása alatt Önnek kb. 3000 darab hirdetése, jelenik meg a legnagyobb látogatottságú oldalak első helyein, heti háromszor, 100 hirdető oldalon! Viszont nem mindig ugyan azokon az oldalakon ezzel is növelve a hatékonyságot! Személyre szabott reklámkampány, két hónapos folyamatos megjelenés az Interneten!
Egy költségkímélő kampánynál 5 megjelenés után már látható kampánya 550 oldalon! Így lehetősége nyílik arra, hogy egy kis csomag esetében is ott legyen az összes oldalon hirdetése, viszont minimum 5 megjelenés kell hozzá hogy ezt elérjük! Egy nagy csomag esetén viszont 2-3 naponta felkerül az összes hirdető oldalra így hatványozódik folyamatosan a hirdetési kampánya így sokkal eredményesebb!
Ezt a csomagot 4 hónapos megrendelés esetén 3 hónap áráért megrendelheti. (1 hónap megtakarítás)!
Ezüst fokozatú Kampány
(2 hónapig jelennek meg hirdetései, heti háromszor, 150 hirdetési oldalon, 3600-4000 hirdetés megjelenés) Egyszerre több rovatban, több képpel, több szöveggel!
Belegondolt már abba, mi lenne, ha Ön folyamatosan, NAPI több mint 150 hirdetést tudna megjelentetni hibátlanúl? Az Ön hirdetései folyamatosan az első helyeken jelennének meg, az összes konkurenciája előtt. Hosszabb távon minden egyéb kereső (google, yahoo, stb.) az Ön hirdetéseit találná meg. Teljesen mindegy Magyarország melyik pontján élnek az emberek, ha az adott témában bármit is keresnek, az biztos, hogy az Ön hirdetéseit az elsők között találják meg! Az időtartam leforgása alatt Önnek kb. 4000 darab hirdetése jelenik meg! Viszont nem mindig ugyan azokon az oldalakon ezzel is növelve a hatékonyságot!
Személyre szabott reklámkampány, két hónapos folyamatos megjelenés az Interneten!
Ezt a csomagot 4 hónapos megrendelés esetén 3 hónap áráért megrendelheti. (1 hónap megtakarítás)!
Arany fokozatú Kampány
(2 hónapig jelennek meg hirdetései, heti háromszor, 200 hirdetési oldalon, 4800-5300 hirdetés megjelenés) Egyszerre több rovatban, több képpel, több szöveggel!
Arany fokozatú Kampányunk használatával egy csapásra lesöpörheti konkurenciáját! Az Ön hirdetése Magyarország 200 darab legnagyobb hirdetési nagy portálján egyszerre jelenik meg az első helyeken! Ezzel biztosítva Önnek azt a lehetőséget, hogy hirdetését NAPONTA több százezren láthassák! Az időtartam leforgása alatt Önnek kb. 5300 darab hirdetése jelenik meg! Ezt mégis hány vetélytársa mondhatja el magáról? Ami még nagy előnyt jelent, hogy folyamatosan frissítjük a hirdetéseket, így az öné mindig elöl (azaz szem előtt lesz).
Személyre szabott reklámkampány, két hónapos folyamatos megjelenés az Interneten!
Ezt a csomagot 4 hónapos megrendelés esetén 3 hónap áráért megrendelheti. (1 hónap megtakarítás)!
Bronz fokozatú Kampány
(2 hónapig jelennek meg hirdetései, heti háromszor, 250 hirdetési oldalon, 6000-6500 hirdetés megjelenés) Egyszerre több rovatban, több képpel, több szöveggel!
Bronz fokozatú Kampányunk nagyon hatásos csomag mely az összes hirdető oldal felét már magában foglalja, ezáltal jelentősen uralni tudja az összes hirdető oldalt! Így már meg tudjuk azt tenni, hogy két megjelenésben felkerül kampánya mind az 550 oldalra! Ez azt jelenti, hogy 3 naponta frissen 550 oldalon megjelenik hirdetési kampánya! Az Ön hirdetései Magyarország összes legjobb és legnagyobb hirdetési nagy portálján egyszerre jelennek meg az első helyeken! Ezzel biztosítva Önnek azt a lehetőséget, hogy hirdetését NAPONTA akár több százezren láthassák! Az időtartam leforgása alatt Önnek kb. 6500 darab hirdetése, jelenik meg! Ezt mégis hány vetélytársa mondhatja el magáról?
Személyre szabott reklámkampány, két hónapos folyamatos megjelenés az Interneten!
Ezt a csomagot 4 hónapos megrendelés esetén 3 hónap áráért megrendelheti (1 hónap megtakarítás)!
Platina fokozatú Kampány
(2 hónapig jelennek meg hirdetései, heti háromszor, 350 hirdetési oldalon, 8400-9000 hirdetés megjelenés) Egyszerre több rovatban, több képpel, több szöveggel!
Platina fokozatú kampány Magyarország, és közvetlen a határon túli ÖSSZES jelentős hirdetési portálon való egyidejű megjelenés, folyamatosan! Az időtartam alatt hirdetése mindig az első helyeken található az összes oldalon! Aki az adott témában, bármelyik portálon, vagy bármely keresőrendszerben keresne, ki sem kerülheti az Ön hirdetéseit! A hirdetési idő leforgása alatt Önnek kb. 9000 darab hirdetése, jelenik meg! A Platina kampány vitathatatlanul Magyarország egyik leghatékonyabb és költségkímélőbb hirdetési kampánya!
Személyre szabott reklámkampány, két hónapos folyamatos megjelenés az Interneten!
Ezt a csomagot 4 hónapos megrendelés esetén 3 hónap áráért megrendelheti (1 hónap megtakarítás)!
Gyémánt fokozatú Kampány
(2 hónapig jelennek meg hirdetései, heti háromszor, 450 hirdetési oldalon, 10800-11300 hirdetés megjelenés) Egyszerre több rovatban, több képpel, több szöveggel!
Gyémánt fokozatú kampány egy 2 hónapos intenzív megjelenés, heti háromszor, 450 hirdetési oldalon! (11300 hirdetés megjelenés) Egyszerre több rovatban, több képpel, több szöveggel! Gyémánt fokozatú kampány majdnem az összes hirdető oldalt magában foglalja, ezáltal egy nagyon erős kampány mellyel komolyabb sikereket lehet elérni! Többféle hirdetési szöveg készül (10-15), több megszerkesztett képpel, amely egyezik a honlapja koncepciójával, és nem utolsó sorban keresőoptimalizálással! Ami még nagy előnyt jelent, hogy folyamatosan frissítjük a hirdetéseket, így az öné mindig elől (azaz szem előtt lesz). Nagy előnye ennek a szolgáltatásnak, hogyha folyamatosan hirdeti magát, weboldala felkerül a Google, Yahoo keresőkbe és akár az első helyezést is elérheti!
Személyre szabott reklámkampány, két hónapos folyamatos megjelenés az Interneten! Személyre szabott reklámkampányt készítünk Önnek, melyet a jövőben más célokra is használhat!
Ezt a csomagot 4 hónapos megrendelés esetén 3 hónap áráért megrendelheti (79500 Ft megtakarítás)!
Internetes Hadjárat
(2 hónapig jelennek meg hirdetései, heti háromszor, 550 hirdetési oldalon, 13200-14000 hirdetés megjelenés) Egyszerre több rovatban, több képpel, több szöveggel, egyszerre 2 vagy 3 kampányban!
INTERNETES HADJÁRAT! 2 hónapos megjelenés, heti háromszor, 550 hirdetési oldalon! (14000 hirdetés megjelenés) Egyszerre több rovatban, több képpel, több szöveggel! Magyarország, és közvetlen a határon túli ÖSSZES jelentős hirdetési portálon való egyidejű megjelenés, folyamatosan 2 hónapon keresztül! Az időtartam alatt a hirdetések mindig az első helyeken található az összes oldalon! Aki az adott témában, bármelyik portálon, vagy bármely keresőrendszerben keresne, ki sem kerülheti az Ön hirdetéseit! A hirdetési idő leforgása alatt Önnek kb. 14000 darab hirdetése jelenik meg! AZ INTERNETES HADJÁRAT Magyarország leghatékonyabb és legsikeresebb Internetes személyre szabott hirdetési kampánya! A siker garantált! 550 hirdető oldalon való megjelenést csak a mi kampányainkkal érhető el! Mindez két hónapon keresztül folyamatosan megjelentetve frissen, naprakészen, hibátlanul, 550 oldalon hatványozva. Ami még nagy előnyt jelent, hogy folyamatosan frissítjük a hirdetéseket, így az öné mindig elől (azaz szem előtt lesz).
Személyre szabott reklámkampány, két hónapos folyamatos megjelenés az Interneten! Többféle hirdetési szöveg (10-15), több megszerkesztett képpel, amely egyezik a honlapja koncepciójával, és nem utolsó sorban keresőoptimalizálással!
Ezt a csomagot 4 hónapos megrendelés esetén 3 hónap áráért megrendelheti (1 hónap megtakarítás)!
Akciós Tripla Internetes Hadjárat
(4 hónapos intenzív kampány 550 hirdető oldalon, heti három megjelenéssel, dupla kampányban 26400-27000 hirdetés megjelenés) Egyszerre több rovatban, több képpel, több szöveggel, egyszerre 2 vagy 3 kampányban!
AZ AKCIÓS TRIPLA INTERNETES HADJÁRAT 550 hirdető oldalon! Akciós hirdetési csomag 4 hónap helyett csak két hónapot kell fizetnie! Extra megjelenések, SMS kiemelések, dupla-tripla kampányok! Magyarország és közvetlen a határon túli ÖSSZES jelentős hirdetési portálon való egyidejű megjelenés, folyamatosan 4 hónapon keresztül! Az időtartam alatt a hirdetés mindig az első helyeken található az összes oldalon! Aki az adott témában, bármelyik portálon, vagy bármely keresőrendszerben keresne, ki sem kerülheti az Ön hirdetéseit! A hirdetési idő leforgása alatt Önnek kb. 27000 darab hirdetése jelenik meg! AZ AKCIÓS TRIPLA INTERNETES HADJÁRAT hosszabb távú kampány, az összes oldalon folyamatos megjelenéssel, akciós áron, akár egyszerre dupla-tripla kampányban! Ami még nagy előnyt jelent, hogy folyamatosan frissítjük a hirdetéseket, így az öné mindig elől (azaz szem előtt lesz). 550 hirdető oldalon való megjelenést csak a mi kampányainkkal érhető el! Mindez két hónapon keresztül folyamatosan megjelentetve frissen, naprakészen, hibátlanul, 550 oldalon hatványozva. Nagy előnye ennek a szolgáltatásnak, hogyha folyamatosan hirdeti magát, weboldala felkerül a Google, Yahoo keresőkbe és akár az első helyezést is elérheti!
Személyre szabott reklámkampány, 4 hónapos folyamatos megjelenés az Interneten, keresőoptimalizálás! Többféle hirdetési szöveg (10-15), több megszerkesztett képpel, amely egyezik a honlapja koncepciójával, és nem utolsó sorban keresőoptimalizálással!
Ezt a csomagot egy éves megrendelés esetén, az eddigi kedvezményen kívül 8 hónap áráért megrendelheti (4 hónap megtakarítás)!
TLAP.HU REKLÁMFELÜLETEK
Jelenjen meg banner hirdetéssel nagy látogatottságú weboldalakon!

A kezelésünk alatt álló több mint 100 tlap.hu-s oldalon biztosítunk reklámfelületeket így célközönsége felé hirdetheti weboldalát, szolgáltatását, termékeit stb.
Árak:
1.000 Ft + Áfa / hó / tlap.hu oldal
50.000 Ft + Áfa / hó a jelenleg kezelésünk alatt álló 108 db tlap.hu oldal mindegyikén

Minimális szerződéskötési idő: 3 hónap
Számlázás negyedévente, előfizetéses konstrukcióban.
Kedvezmények:
6 havi és egy összegben történő előfizetés esetén 10% kedvezmény.
9 havi és egy összegben történő előfizetés esetén 20% kedvezmény.
12 havi és egy összegben történő előfizetés esetén 30% kedvezmény.
A kezelésünk alatt álló tlap.hu oldalak:
Adathordozó Hüllő Nátha
Adatmentés Iroda Néptánc
Adsense Irodalom Nyugdíj
Akvárium Jegygyűrű Ösztöndíj
Állateledel Jézus Parkinson-kór
Állatvédők Kamara Pendrive
Alternatív energia Kecskemét Pesti Lakópark
Arculattervezés Kendők, sálak Polcrendszerek
Autó márkakereskedők Kiállítás Rajz
Autójavítás KKV - Kis- és középvállalkozások Rendezvénysátor és egyéb sátrak
Autóklub Koktél Repülőjegy
Balkezes Kórház Rudolf Steiner - Antropozófia
Bélyegző Körömcipő Samsung
Borsmenta Körömlakk Santorini
Budai lakóparkok Kőszeg Skoda
Chevrolet Kréta Sportfogadás
Depeche Mode - DM Kultúra Squash
Diák szervezet Kutyabetegség Szemüvegkeretek
Diákhitel Kutyaeledel Szerver, Szerver bérlés, Szerver host
Diák-munka Kutyafajták Szórakozóhely
Divatékszer Kutyafélék Targonca
Dog Kutyaházak Táska
Dunakeszi Kutyaiskola Téli gumi
Építőipar, kivitelezés Kutyakiállítás Tengerimalacok
Farmer ruházat Kutyakozmetika Tigris
Fogékszer Kutyapanzió Üdítőitalok
Gazdit kereső kutyák Kutyapszichológia Végigjátszás
Google Kutyás szolgáltatások Vidéki lakópark
Göd Kutya-tartás Zalakaros
Gravírozás Lakásvásárlás
Gyál Magyar kutyafajták
Gyűrűk Ura Málta
Hajfesték Miskolc
Hálószoba Munkaruházat, védőfelszerelés
Harkány Műszempilla
Ház Napilapok
Hirdetés Nápoly
Honlap szerkesztés Nappali
Humán erőforrás Napszemüveg
FACEBOOK OLDAL MENEDZSELÉS
Használja ki Ön is a világ legnagyobb közösségi oldalában rejlő lehetőségeket!

A szolgáltatás keretében elkészítjük és rendszeresen karbantartjuk Facebook oldalát. Akár napi rendszerességgel közzétesszük aktuális híreit, eseményeit, legújabb akcióit vagy éppen referenciáit.

A Facebook oldal elősegíti a keresőrendszerek találati listájában való előkelőbb megjelenést is!
Árak:
Facebook oldal egyszeri elkészítése, induló tartalommal való feltöltése: 15.000 Ft + ÁFA-tól.
Facebook oldal egyszeri elkészítése, induló tartalommal való feltöltése, egyedi fejléc készítése, logók, egy érkezési oldal készítése: 35.000 Ft + ÁFA-tól.

Karbantartás:
Facebook oldal karbantartása havonta maximum 4 alkalommal (opcionális): 4.000 Ft + ÁFA-tól.
A szolgáltatás keretében maximálisan 4 alkalommal végzünk el az oldalon karbantartási munkákat (postolások, információk aktualizálása stb.) A karbantartás díja a megrendelői igények függvénye. Kérjen árajánlatot!

Minimális szerződéskötési idő: 3 hónap
Számlázás negyedévente, előfizetéses konstrukcióban.
Kedvezmények:
6 havi és egy összegben történő előfizetés esetén 10% kedvezmény.
9 havi és egy összegben történő előfizetés esetén 20% kedvezmény.
12 havi és egy összegben történő előfizetés esetén 30% kedvezmény.
ÁRBUVÁR KUPON
Szolgáltatásainak, termékeinek reklámozása potenciális vásárlók felé!

A dinamikusan növekvő, általunk fejlesztett Árbuvár.hu (http://www.arbuvar.hu) kuponos portálon tudja megjeleníteni kupon formájában szolgáltatását vagy akár termékét.

Partnerkapcsolatunk révén kedvezőbb feltételekkel veheti igénybe a szolgáltatást.
KÉRJEN A KERESŐMARKETINGRE ÁRAJÁNLATOT
Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével, elküldését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a további egyeztetésekhez.
Név:*
Telefonszám:*
E-mali cím:*

Keresőmarketing szolgáltatásink közül jelölje be melyik(ek) kapcsán szeretne bővebb információkat kapni.

Megjegyzés: